ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a társadalombiztosítási önkormányzati igazgatásról szóló törvény, a Munka Törvénykönyve, valamint a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény módosításáról szóló törvényjavaslat határozathozatala.
A benyújtott módosító javaslatokról a szociális és az alkotmányügyi bizottság együttes jelentést készített 7219-es számon, valamint kiegészítő jelentést 7286-os sés 7322-es számon. Határozathozatalunk során az alapjelentés sorrendjét követjük. Az előterjesztők előzetesen jelezték, hogy az egyeztetett álláspontjukat az egyes módosító javaslatok ismertetését követően Katona Kálmán képviselő úr fogja ismertetni, illetve közölni.
A második pontban Székelyhidi László az 1. § (1) bekezdés felvezető mondatának módosítását indítványozza, melynek következtében az 1. § (2) és (5) bekezdéseinek felvezető mondata is értelemszerűen változik. Lényege: a továbbiakban "törvény" hivatkozással egészüljön ki a normaszöveg. A szociális bizottság támogatja, az alkotmányügyi bizottság nem. Képviselő úr?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem