BÜKY DOROTTYA (SZDSZ)

Teljes szövegű keresés

BÜKY DOROTTYA (SZDSZ)
BÜKY DOROTTYA (SZDSZ) Tisztelt Országgyűlés! A Grezsa Ferenc iránti türelemmel próbálom a válaszomat megfogalmazni. Egy idézettel szeretném ezt a nagyon rövid választ kezdeni. "Bizonyos korokban lehetett a kereszténységet parancsuralmi eszközökkel terjeszteni, a szentistváni idők azonban már elmúltak. Nekünk most az a dolgunk, hogy egy keményszívű nemzetnek megpuhítsuk a szívét. Ezt viszont korbáccsal nem lehet." Surján László miniszter úrtól idéztem. (Taps a bal oldalon.)
Beszédemben megpróbáltam vitába szállni egy szemlélettel, amelyet – sajnos – nap mint nap a sajtóból és az előterjesztésekből is, és itt a Parlamentben is tapasztalhatunk, és megpróbáltam rávilágítani arra, hogy a terhességmegszakításról szóló törvény, illetve a magzati élet védelméről szóló törvény gyakorlata ennek a szemléletnek felel meg, mindössze ennyi történt. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem