VARGA ZOLTÁN (MDF)

Teljes szövegű keresés

VARGA ZOLTÁN (MDF)
VARGA ZOLTÁN (MDF) Köszönöm, Elnök Úr! Tisztelt Ház! Sokkal inkább ügyrendi jellegű észrevételt szeretnék tenni. Nevezetesen azt, hogy úgy gondolom, nem vagyok egyedül, aki nagy-nagy figyelemmel hallgatja a hozzászólásokat. Azt hiszem, a Ház többsége – főleg a jelenlévők – átérzi, hogy nagyon komoly és nagyon fontos lépések előtt áll az ország. Van rajtunk történelmi felelősség, és van nyitottság sokunkban másfajta vélemény meghallgatására.
Amit szeretnék mondani: a mai hozzászólók közül senki nem adta húsz percen belül. Úgy tűnik, hogy valamilyen módon mindenki kissé túlragozza – számomra legalábbis néha, nem eléggé érthetően ismétli is – némely gondolatát. Nagyon szeretném hangsúlyozni, hogy nem ellenzéki vagy kormánypárti szempontok szerint mondom ezt, hanem az egész tisztelt Ház szempontjai szerint.
Az lenne a tiszteletteljes kérésem, hogy a hozzászólásokban bárki ha szót kér, próbálja meg átgondolni, hogy mennyi törvényt kellene még ebben az évben meghozni, módosítani, mennyi más feladatunk is van még ahhoz, hogy valóban elfogadható, működőképes költségvetéssel lássuk el az országot.
Köszönöm a figyelmüket. (Boros László: Igazad van, csak az igazságtételt nem kellett volna behozni! – Mózs József: Nem kellett volna gyilkolni se! – Fodor Tamás: Nem kell ezt kommentálni.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem