ELNÖK (Vörös Vince)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Tisztelt Országgyűlés! Dr. Pap János a Fiatal Demokraták Szövetségének képviselője, és dr. Kovács Pál a Magyar Szocialista Párt képviselője 1992. november 27-én elhangzott, "Mérgeznek-e bennünket, avagy a kálium tartalmú étkezési só és a káliumtartalmú műtrágyák használata" címmel a földművelésügyi és a népjóléti miniszterhez intézett interpellációjára dr. Gergátz Elemér földművelésügyi miniszter írásban válaszolt. A választ 8253-as számon, a hétvégi futárpostában kapták kézhez képviselőtársaim. Megkérdezem dr. Gergátz Elemér földművelésügyi miniszter urat, kívánja-e válaszát szóban kiegészíteni. (Igen.) Tessék, átadom a szót.
(15.00)
Dr. Pap János (FIDESZ) és dr. Kovács Pál (MSZP) képviselők a népjóléti miniszterhez, a földművelésügyi miniszterhez, valamint a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszterhez intézett "Mérgeznek-e bennünket, avagy a káliumtartalmú étkezési só és a káliumtartalmú műtrágyák használata" címmel benyújtott interpellációjára adott földművelésügyi miniszter úásbeli válasza

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem