SZAUTER RUDOLF (MDF)

Teljes szövegű keresés

SZAUTER RUDOLF (MDF)
SZAUTER RUDOLF (MDF) Tisztelt Elnök Úr! Képviselőtársaim! Egyetlenegy percet kérek csupán. Engedjék meg, hogy megköszönjem megértésüket, amivel módosító indítvány napirendre tűzését és sürgős tárgyalását eddig is támogatták. Csak emlékeztetésül szeretném elmondani azt, hogy az előttünk fekvő, megszavazásra váró indítvány a nagyvárosok és azok környékén fekvő települések licitre bocsátható földjeinek kínzó hiányát hivatott enyhíteni, jóllehet, teljesen megnyugtató módon ezeket a problémákat nem sikerül megoldani.
Törvénykiigazító javaslatunk módosító indítványok és lényegében vita nélkül jutott szavazásig. (Folytonos zaj.) Egyetlen hozzászóló, ellenzéki képviselőtársam, Juhász Pál is úgy kezdte hozzászólását, hogy szívem szerint megszavaznám a törvényjavaslatot, majd a továbbiakban is csak igen mérsékelt formában "gonoszkodott". Ezt a kitételt kérem, szíveskedjenek idézőjelbe tenni, mert még ez sem volt egészen igaz.
Nos, ezzel is bizonyította Juhász Pál képviselőtársam, hogy szíve arany, no meg azt is, hogy van némi affinitása a földön, a földért, a földből élő emberekhez.
Tisztelt Képviselőtársaim! Kérem, szíveskedjenek igen szavazatukkal javaslatunk elfogadását támogatni. Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)
Határozathozatal

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem