KÓNYA IMRE, DR. (MDF)

Teljes szövegű keresés

KÓNYA IMRE, DR. (MDF)
KÓNYA IMRE, DR. (MDF) Csak azért kérek szót, hogy jegyzőkönyvbe került az, amit Hack Péter elmondott, és pontosítani szeretném a megállapodást, mert ez már egy házbizottsági állásfoglalásban is rögzítésre került.
Annak előrebocsátása után, hogy magam is célszerűnek tartanám, hogyha most megvárnánk a költségvetési bizottság döntését, de a Házbizottság állásfoglalása értelmében nem lenne akadálya, hogy most elkezdjük a tárgyalást. És abban az esetben kell felfüggeszteni a költségvetési bizottság ülését, hogyha adott esetben a vezérszónokra itt szükség van, és ez befolyásolná a költségvetési bizottságban a szavazást. Tehát például egyharmadot vagy többséget érintene, akkor kell felfüggeszteni.
Így foglalt állást a Házbizottság, de ezt csak azért mondtam, hogy jegyzőkönyvbe került, nehogy egy ellentétes gyakorlat kerüljön jegyzőkönyvbe. (Hodosán Róza: Honnan tudod, hogy egyharmadot érint vagy nem? – Zaj az ellenzék soraiban.)
Köszönöm szépen, de a javaslattal egyébként egyetértek.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem