ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Igen. Tehát nincs akadálya annak, hogy Kuncze Gábor visszatérjen az ülésterembe, mert… (Zaj.) … a költségvetési bizottság még nem ülésezik. Úgyhogy kérem a teremügyeletest, hogy tájékoztassa, és a költségvetési bizottság tagjai is egyelőre még visszatérhetnek, amíg a számítások zajlanak. És amenynyiben ez technikai problémát jelent, akkor felfüggesztjük a plenáris ülést.
Tehát most még egy kis szünetet kérek, egy kis időt! Nincs akadálya annak, hogy Kuncze Gábor itt legyen és meghallgassa az államtitkár úr expozéját. (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! Kuncze Gábor útban van a plenáris ülés felé… (Derültség. – Amikor Kuncze Gábor belép az ülésterembe, a képviselők tapsolnak.) és megérkezett! (Nagy taps. – Zsiros Géza: Éljen!)
Kérem képviselőtársaimat, foglalják el helyüket az ülésteremben, és amint a költségvetési bizottságnak össze kell ülnie, felfüggesztjük a plenáris ülést. De kérem, hogy ilyen késő esti órákban használjuk ki hatékonyan az időt!
Tisztelt Országgyűlés! Tehát soron következik a világkiállítási és a hozzá kapcsolódó fejlesztési alapról szóló törvényjavaslat általános vitája. Az előterjesztést 7308-as számon kapták kézhez képviselőtársaim. Módosító javaslatot nyújtott be dr. Pap János – Fiatal Demokraták Szövetsége – 8107-es számon.
Megadom a szót dr. Bogár Lászlónak, a Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok Minisztériuma államtitkárának, a napirendi pont előadójának. (Az ülésteremben élénkség, zaj. A képviselői helyén ülő Szabad György Hack Péterrel és az akkor az ülésterembe érkező Tardos Mártonnal élénk, helyenként hangos eszmecserét folytat.)
Államtitkár urat illeti a szó! Kérem képviselőtársaimat, foglalják el helyüket az ülésteremben! (Fodor Tamás: Jó, csak megvárjuk, amíg az elnök úr…)
Dr. Bogár László nemzetközi gazdasági kapcsolatok minisztériumi államtitkár, a napirendi pont előadója

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem