HORVÁTH LAJOS (MDF)

Teljes szövegű keresés

HORVÁTH LAJOS (MDF)
HORVÁTH LAJOS (MDF) Személyes megtámadtatás címén: Most már nem mint bizottsági előadó, valóban ezt a hibát elkövettem. Azt, amit Hack Péter elmondott, tudomásul veszem és nagyon köszönöm. Azonban azt meg kívánom jegyezni, hogy sajnos nincs arra időm, hogy a tv elnökének a levelét olvassam, nekem a számvevőszéki jelentés erről a témáról valamivel hitelesebbnek tűnik, ez nekem elég. És a reagálásomat pedig: csupán említettem Soós Károly Attilát, nem úgy, mint hozzá nem értő embert, és nem úgy, mint akit meg szerettem volna támadni, arról nem tehetek, hogy most ő nincs bent, most kaptam szót.
Jelezni kívántam, hogy az a pénzösszeg, amit a módosító indítványával el kíván terelni a honvédségi lakásépítésről, ő azt írja indoklásnak, hogy az új előirányzat ugyanakkor lehetővé teszi a már megkezdett építkezések befejezését, ez egyszerűen tételesen nem igaz. 15 millió forint van megkezdett építkezésre eltéve, és az a 250, amit elvesznek, az nem ilyen pénz, tehát nem tudja elterelni. Nem igaz az indoklása, ezt jeleztem nagyon sajnálkozva, egyébként nem kívántam megtámadni Soós Károlyt és elnézést kérek. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem