ÁDER JÁNOS, DR. (FIDESZ)

Teljes szövegű keresés

ÁDER JÁNOS, DR. (FIDESZ)
ÁDER JÁNOS, DR. (FIDESZ) Nyilván nagy meglepetést fogok okozni, miután ügyrendi kérdésben elég régen kértem már szót. Én azt gondolom, a nagy sietség nem tesz jót egy ilyen vitának sem, és miután tegnap a bizottságok egy része elmulasztotta a Házat tájékoztatni arról, hogy a vitát miként folytatta le és milyen eredményre jutottak, én azt gondolom, hogy most, ha a részletes vita feltételei adottak – nem tudom, hogy adottak-e, ez nyilván a bizottsági előadók jelentéséből derül ki majd –, akkor azoknak az elmaradt beszámolóknak el kellene hangozniuk.
Én úgy gondolom, hogy ezzel kellett volna kezdeni a vitát, hogy azok a bizottságok, amelyek tegnap nem tudták elmondani a bizottsági beszámolóikat – így az alkotmányügyi bizottság, a költségvetési bizottság –, azt a bizonyos összefoglaló tájékoztatót, amiről a Házszabály is szól, azt megadhassák a Ház előtt és utána, amennyiben a részletes vita feltételei biztosítottak, akkor természetesen folytatódhat a részletes vita.
Tehát arra kérném elnök urat, hogy azoknak a bizottsági előadóknak, akik tegnap nem tudták elmondani véleményüket és nem tudtak beszámolni a bizottsági munkáról, ezeknek adja meg a szót, és tájékoztassák a Házat, hogy miként végződtek a mai bizottsági ülések. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem