SURJÁN LÁSZLÓ, DR. népjóléti miniszter:

Teljes szövegű keresés

SURJÁN LÁSZLÓ, DR. népjóléti miniszter:
SURJÁN LÁSZLÓ, DR. népjóléti miniszter: Csatlakozva ehhez a fölfüggesztési indítványhoz, úgy érzem, hogy a Parlamentban van egy kialakult vélemény ennek a most beterjesztett törvényjavaslatnak a tartalmát illetően. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy olyan összefüggésekről van szó – és itt hadd hivatkozzak éppen Csehák Judit képviselő asszony előbb elmondott beszédének bizonyos elemeire –, hogy a különféle megoldások, amelyek itt szóba jönnek, érinthetik még magát a költségvetési törvényt is.
Következésképpen azzal, ha úgy vettük volna le a napirendről, hogy ezen ülésszak során nem beszélünk többet róla, nagyon ártottunk volna, de most bizottsági vélemények és nem ismert módosító indítványok tárgyában tovább ennek a vitának a folytatása meddő. És ha szabad javaslatot tennem, a következő napirendi pontnak is a vita megnyitása a dolog lényege, és a részletekbe menő tárgyalásra időt hosszabban ráfordítani akkor érdemes, ha már a bizottságok egyben a két törvényjavaslatról, a módosítványokról véleményt tudnak formálni.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem