ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Személyi kérdések megtárgyalása, illetve ezekkel kapcsolatos döntés következik. Mint említettem, a Független Kisgazdapárt képviselőcsoportja nevében dr. Torgyán József bejelentette, hogy az önkormányzati bizottságba dr. Győriványi Sándor helyére dr. Szabó János képviselőt javasolja. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslattal. Kérem szavazni. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot, az Országgyűlés 194 "igen" szavazattal ellenszavazat nélkül, 9 tartózkodással dr. Szabó Jánost az önkormányzati bizottság tagjának megválasztotta.
Ugyancsak a Független Kisgazdapárt képviselőcsoportja nevében dr. Torgyán József jelezte, az alkotmányügyi bizottságba dr. Szabó János helyére dr. Győriványi Sándort javasolja megválasztani.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslattal. Kérem szavazni. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot, az Országgyűlés 199 "igen" szavazattal, 3 ellenszavazattal, 7 tartózkodással dr. Győriványi Sándort az alkotmányügyi bizottság tagjává megválasztotta.
A Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja nevében dr. Kónya Imre jelezte, hogy az önkormányzati bizottságba dr. Szél Péter helyére Fekete Pál képviselőt javasolja megválasztani. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslattal. Kérem szavazni. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot, az Országgyűlés 199 "igen" szavazattal, ellenszavazat nélkül, 9 tartózkodással Fekete Pált az önkormányzati bizottság tagjává megválasztotta.
Engedjék meg képviselőtársaim, hogy valamennyiünk nevében gratuláljak, és jó munkát kívánjak képviselőtársainknak új megbízatásukhoz. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem