ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Megkérem képviselőtársaimat, hogy foglalják el helyüket. Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm minden képviselőtársamat, kedves vendégeinket, a rádióra és a képernyőre figyelő minden honfitársunkat. Ülésszakunk mai ülésnapját megnyitom.
Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Boros László és Horváth József jegyzők lesznek segítségemre.
Mai ülésünkről 39 képviselőtársunk jelentette be előzetesen távolmaradását. Ha valamelyikük mégis részt tud venni az ülésen, kérem jelentkezését. (Juhász Pál jelentkezik.) Juhász Pál gépét kérem bekapcsolni.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy az országgyűlési képviselők száma jelenleg 383, így a határozatképességhez 192 képviselő jelenléte szükséges.
Tisztelt Országgyűlés! Jelenlét-ellenőrzést tartunk. Most kérem, nyomják meg az "igen" gombot. Megállapítom, hogy a jelentkező 1 államtitkárral együtt a jelenlévő képviselők száma 236. Az ülés határozatképes.
Döntés országgyűlési határozati javaslat sürgős tárgyalásáról

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem