HORN GYULA (MSZP):

Teljes szövegű keresés

HORN GYULA (MSZP):
HORN GYULA (MSZP): Köszönöm szépen. Először is köszönöm a bókot Kónya Imrének, azt, amit a Szocialista Pártra mondott. Ezek szerint a Szocialista Párt az ő megítélése szerint is nyugati típusú szociáldemokrata párt… (moraj) …, hiszen ott a baloldal a szakszervezetekkel szorosan együttműködve alakítja álláspontját. Bók azért is, mert úgy ítéli meg, hogy a Szocialista Pártnak olyan befolyása van a szakszervezetekre, hogy egy ilyen sztrájk ügyében irányíthatja őket. Sajnos, ilyen befolyása nincs, és meg kell mondanom, hogy mi nem sztrájkokkal foglalkozunk, azok szervezésével, hanem a nemzet sorsát, ügyeit érintő kérdésekkel. (Moraj középről.)
A Pető Iván által elmondottakhoz csak annyi megjegyzést szeretnék tenni, hogy a sztrájk nem az energiaár-emelés ellen van meghirdetve, hanem az energiaár kapcsán egy tisztességes kompenzáció érdekében is. Ezt csak hozzá szerettem volna tenni. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem