GERBOVITS JENŐ (FKgP)

Teljes szövegű keresés

GERBOVITS JENŐ (FKgP)
GERBOVITS JENŐ (FKgP) Elnézést a doktorrá avatásért!
Elnök Úr! Nagy tisztelttel köszönöm, hogy szót kaptam. Igazán nem beszéltünk össze Zimányi Tibor képviselőtársammal, de kicsit összecseng a véleményünk. Miközben eszem ágában sincs bírálni a házbizottságot, hadd tegyek egy tiszteletteljes kérést, illetve javaslatot. Ugyanis törvényalkotási munkánkat megnehezíti, ha ilyen kardinális kérdésben, mint a tulajdonjog, amely hónapokig el fog húzódni, két-két órát engedélyezünk. Elég, ha emlékeztetem a tisztelt Házat, hogy múlt hétfőre kértem szót, most sem fogok kapni, valószínűleg a következő héten sem. Tessék már nekem megmondani, hogyan fogok tudni reflektálni ilyen vitában, és megítélésem szerint, ami tegnap volt, ilyen építő szándékú vitában Orbán Viktor képviselőtársam szavaira, aki jól megvitatta, megbírálta az előterjesztést – szerintem nem is eléggé –, vagy Tardos Mártonnal hogyan tudnék vitatkozni, aki be sem fejezte igazából hozzászólását érzékenységből – gondolom, időtartással –, vagy éppen Tölgyessy Péterrel, akivel nagyon sok mindenben egyetértek. Talán két gondolat van, de hol lesz majd ez a gondolat négy vagy öt hét múlva?
Szeretném javasolni – és kérem ehhez képviselőtársaim véleményét –, hogy koncentráljunk a törvényalkotásban, hiszen csak még egyszer szeretnék emlékeztetni arra, hogy a tegnapi vitánk meggyőzött arról, hogy olyan fázisba tudott jutni a tisztelt Ház, hogy képesek vagyunk törvényt alkotni rövidebb idő alatt is! Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem