SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP)

Teljes szövegű keresés

SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP)
SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP) A miniszteri választ elfogadom, néhány megjegyzést szeretnék tenni. Az egyik, hogy ha azok a konkrét lépések, amelyeket a miniszter úr elmondott úgy követik egymást, akkor megnyugvással veszem tudomásul. Az interpellációm tartalmazza, hogy 138 település néhány ezer embere írta alá, s ne vegye tiszteletlenségnek – ha mégsem így követik egymást az események, s megismétlem az interpellációt, mert nem a saját kezdeményezésem.
A másik gondolat, amelyet szeretnék elmondani, hogy az önvédelmi csoportok megszerveződése megindult az országban. Nem tudom, miniszter úr jól értette-e az interpellációmat, én nem a megalakultak és a kiadandó szabályozás között szeretnék játszadozni, hanem azzal szerettem volna foglalkozni, hogy különféle néven, módszerrel segítik ezeket a csoportokat s nem egységesen. A feladat tehát kettős, egyrészt egy szabályozás, amit tetszett említeni, s amit szeretettel várunk, a másik, hogy a meglévő ilyen jellegű csoportok között rendet kellene tenni, mert ez is egy fontos szempont.
Azzal szeretném befejezni, hogy tisztelt képviselőtársaimhoz fordulnék, hiszen a törvény megalkotásának gyorsításában miniszter úrnak is van ugyan szerepe, de mindnyájunknak van, s úgy érzem, az állampolgári jogbiztonság megköveteli, hogy ez a törvény mielőbb napirendre legyen tűzve. (Szórványos taps.)
Határozathozatal

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem