MÁDAI PÉTER (SZDSZ)

Teljes szövegű keresés

MÁDAI PÉTER (SZDSZ)
MÁDAI PÉTER (SZDSZ) Tisztelt Elnök Úr! Államtitkár Úr! Egy picit nehéz helyzetbe hozott, mert az utolsó pillanatig teljesen nyilvánvaló volt, hogy elfogadhatatlan a válasz számomra. Zömmel azért, mert a szakmai kérdések ugyan nem ide tartoznak, de egy egészen más szakmai koncepció áll ezzel szemben. Viszont ön a végén – én zeneszerető ember vagyok, és a fülem elég jó – egy olyanfajta ígéretet tett, amely a reménység fonala lehet. Ha ön most a bólintásával igazolja az én reményem, hogy megadja az esélyt arra, hogy szakmai alapon tárgyaljunk, akkor kérem, hogy bólintson. (Pohankovics István bólint.)
Ebben az esetben, ha a lehetőségét nem veszi el a minisztérium – ha jól értem –, hogy az újonnan felmerült szakmai szempontokat figyelembe véve egy szakmai tárgyaláson a kérdés újra napirendre kerüljön, s az interpellációm elsődleges célja ez, amennyiben ön erre nekem a leghalványabb reményt adja, akkor köszönöm, és elfogadom a válaszát. (Taps.)
Határozathozatal

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem