ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Nem támogatja. Az Országgyűlés? Most kérem szavazatukat. (Megtörténik.) Köszönöm. Az Országgyűlés a módosítványt 210 szavazattal 10 ellenében, 41 tartózkodás mellett elutasította.
A kiegészítő jelentés 5. pontja, valamint a jelentés 185., 186. és 188. pontja egymást kizáró megoldást tartalmaznak a javaslat 8. §-ának új (4) bekezdéssel történő kiegészítésére vonatkozóan. Vargáné Piros Ildikó javasolja, hogy a gazdasági társasággá alakuló állami élelmiszeripari vállalatok vagyonuk 34-51%-áig ellenértékként termőföld szerzésére jogosító kárpótlási jegy is elfogadható legyen. Kőrösi Imre a kiegészítő jelentés 5. pontjában Vargáné Piros Ildikó javaslatához csatlakozva indítványozza, hogy a (3) bekezdésre hivatkozás "a (3) (4) bekezdésben" szövegrészre változzék. A gazdasági bizottság ugyancsak Vargáné Piros Ildikó javaslatához csatlakozva javasolja, hogy a szövetkezeteknek a vételi jog alapján megszerzett kárpótlási jegyét a vagyonmérleg 20%-áig lehessen ellenértékként elfogadni.
Először Vargáné Piros Ildikó eredeti javaslatát teszem föl szavazásra a 185. pont szerint. Egyik bizottság sem támogatja. Miniszter úr?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem