HACK PÉTER, DR. (SZDSZ)

Teljes szövegű keresés

HACK PÉTER, DR. (SZDSZ)
HACK PÉTER, DR. (SZDSZ) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Én is az eggyel előbbi hozzászólásra szerettem volna reflektálni, Solt Pál elnök úr hozzászólására, de ha már Kutrucz Katalin felszólalása alkalmat ad arra, hogy elmondja, az igazságügy-miniszter postás szerepre vállalkozik ebben az ügyben, gondolom, ha ez így van, akkor nem okoz különösebb nagy nehézséget az igazságügy-miniszternek megválni ettől a postási szereptől, és így már meg is van a megállapodás közöttünk. (Taps az SZDSZ padsoraiban.)
Az elnök úr által elmondottakra nem szeretnék részleteiben reagálni, egyetlen mozzanatára szeretnék ennek a beszédnek reagálni, és ezzel kapcsolatban egy tiszteletteljes kérést intézni a Ház elnökéhez.
Solt Pál felolvasott egy névtelenségbe burkolódzó képviselői levelet, pontosabban névtelenségbe burkolt, egy névvel aláírt képviselői levelet, amely befolyásolni akarta egy konkrét ügyben a bíróságot. Én tisztelettel kérem Elnök Urat, hogy mint megtudtuk, ön ismeri, hogy kiről van szó, hogy mindazon képviselők érdekében, akik nem írták ezt a levelet, szíveskedjen elmondani, hogy ki volt az, hiszen valamennyiünket – hát… – gyanúba kevert ez az inszinuáció. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem