ELNÖK (Vörös Vince)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm. Páris András képviselőtársunk a bizottsági jelentésekkel nem értett egyet.
Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy az egyes bizottsági jelentéseket külön-külön teszem fel szavazásra.
Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a gazdasági bizottság jelentését? Kérem, szíveskedjenek szavazni. (Megtörténik.)
Az Országgyűlés határozatképtelen, kérem, szíveskedjenek a kint lévő képviselőtársainkat beszólítani. (Hosszabb szünet.)
Kérem, szíveskedjenek helyüket elfoglalni képviselőtársaim, és újból felteszem a kérdést, elfogadja-e az Országgyűlés a gazdasági bizottság jelentését? Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az államtitkári szavazatokkal 110 "igen"-nel, 76 ellenében, 17 tartózkodás mellett a gazdasági bizottság jelentését elfogadta.
Most felteszem a második kérdést, elfogadja-e az Országgyűlés az alkotmányügyi bizottság jelentését? Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 113 "igen" szavazattal. (Közbeszólás: Kevés!) . Nem kevés! 3 államtitkári szavazattal megvagyunk. (Közbeszólás: 4 államtitkári szavazattal!) .112 "igen" szavazattal. (Közbeszólás: 113!) . 66 ellenében, 27 tartózkodás (A tábla szerint 22 tartózkodás) mellett az alkotmányügyi bizottság jelentését elfogadta.
Mádai Péter képviselőtársunk a Szabad Demokraták Szövetsége részéről interpellációt nyújtott be a nemzetközi gazdasági kapcsolatok miniszteréhez "Segített a német szénsegély?" címmel. Mádai Péter képviselőtársamat illeti a szó.
Interpelláció: Mádai Péter (SZDSZ) – a nemzetközi gazdasági kapcsolatok miniszteréhez – "Segített a német szénsegély" címmel

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem