HORVÁTH JÓZSEF, DR. jegyző

Teljes szövegű keresés

HORVÁTH JÓZSEF, DR. jegyző
HORVÁTH JÓZSEF, DR. jegyző (olvassa) A szünetben négy bizottság tart ülést. A költségvetési bizottság a főemelet 55. számú tanácsteremben ülésezik, napirendjén a helyi önkormányzatok 1992. évi címzett és céltámogatásairól szóló országgyűlési határozati javaslathoz benyújtott csatlakozó módosító indítványok megtárgyalása, valamint Az állami költségvetés 1992. évi irányelveiről szóló országgyűlési határozati javaslathoz benyújtott csatlakozó módosító indítványok.
Az alkotmányügyi bizottság a főemelet 37–38. számú tanácsteremben tartja ülését. Napirendjén a Magyar Köztársaság állami költségvetéséről és az államháztartás vitelének '91. évi szabályairól szóló 1990. évi CIV. törvény módosítása tárgyában beterjesztett módosító javaslat megtárgyalása, továbbá az állami költségvetés 1992. évi irányelveiről szóló országgyűlési határozati javaslathoz benyújtott módosító javaslatok, valamint a gyermekek jogairól szóló New Yorkban, 1989. november 20-án kelt egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslat általános vitára bocsátása.
Az önkormányzati bizottság a kongresszusi teremben ülésezik. Napirendjén a helyi önkormányzatok 1992. évi címzett és céltámogatásáról szóló országgyűlési határozati javaslathoz benyújtott módosító javaslatok megtárgyalása.
A környezetvédelmi bizottság a főemelet 11. számú tanácsteremben ülésezik. Napirendjén az előbb elhangzott, tehát a céltámogatásoknak az országgyűlési határozati javaslata, továbbá az 1996. évben megrendezendő világkiállításról szóló törvényjavaslat bizottsági előadójának kijelölése.
Továbbá a környezetvédelmi bizottság ma este meghívja a képviselőket egy film vetítésére. A film címe: Lovasünnep, ez az apajpusztai környezetszennyezéssel foglalkozik.
A vetítés színhelye a METESZ, a Magyar Gazdasági Kamara székházának moziterme, Kossuth tér 6-8. A filmet legkésőbb 8 óra 10 perckor kezdik el vetíteni. Mindenkit szívesen várnak. Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem