GÉCZI JÓZSEF, DR. (MSZP)

Teljes szövegű keresés

GÉCZI JÓZSEF, DR. (MSZP)
GÉCZI JÓZSEF, DR. (MSZP) "Az önök által meghozott rövény", így pontosítok akkor, elnök úr, és amit még akartam mondani: az közismert, hogy a Liga alapítása körül is ugyanúgy jelen voltak szocialisták, mint mások, sőt a munkástanácsok - éppen a szegedi munkástanácsok - működésénél éppen a szocialisták jogásza az, aki eddig nagyon sok tekintetben eljárt, és mi az önök nehézségeit ismerjük. Ráadásul még az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy ezek között a szervezetek között, tehát a ligás szervezetek, a munkástanácsok között és az ágazati szakmai szervezetek között lent, a városok szintjén, a megyék szintjén kialakult egy együttműködés sok helyen már, és ez az egész mostani kusza helyzet ezt az együttműködést is keresztezte.
Végül: Természetesen mi helyeseljük azt, tehát soha nem kifogásoltuk, hogy a vitás kérdésekben a rendes bíróság és más útra terelték a felek a kérdéseket, és ugyanígy azonban emlékeztetnénk arra, hogy az Alkotmánybíróság előtt is ugyancsak van egy beterjesztés, amit mi szintén egy rendes útnak tekintünk.
Mi ennek a törvénynek a további egyoldalúsítását, a további sarkítását ellenezzük határozottan. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem