GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP)

Teljes szövegű keresés

GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP)
GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP) Tisztelt Országgyűlés! Elnök Úr! Nagyon rövid leszek. Azt hiszem, mindnyájan megdöbbenéssel hallottuk azt, hogy a Munkástanácsok Országos Szövetségének elromlott az utolsó írógépe. Ehhez kapcsolódóan azonban szeretném megkérni Palkovics Imre képviselőtársunkat, hogy szíveskedjék már tájékoztatni a tisztelt Országgyűlést, hogy hány millió forintot szántak a Munkástanácsok Országos Szövetségének azon a tárgyaláson, amit a szakszervezetek a vagyon felosztásáról folytattak, és amelyek éppen az aláírás előtti pillanatban szakadtak meg a Munkástanács és a Függetlenek Ligája távolmaradása miatt, illetőleg azért, mert nem akarták aláírni ezt az egyébként korábban elfogadott megállapodást.
És gondolom, hogy ennek kapcsán arra is mód lenne, ha Palkovics Imre tájékoztatást adna, hogy ebből hány írógépet tudott volna venni a szövetség magának. (Zaj.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem