KIRÁLY ZOLTÁN (független)

Teljes szövegű keresés

KIRÁLY ZOLTÁN (független)
KIRÁLY ZOLTÁN (független) Köszönöm szépen Elnök Úr, és köszönöm a Háznak is. Nagyon rövid leszek.
Természetesen mélységesen egyetértek azzal a felvetéssel, amelyet Horváth Béla itt elmondott… (Az asztalán lévő pohár felborul, a víz az előtte ülő képviselőre ömlik.) Bocsánat, ne haragudj. (Derültség.) Oltani kellene, úgy látszik, ez sikerült is. (Derültség.)
Azonban egy dolgot szeretnék én is hozzátenni abból a gondolatból továbblépve, amelyet Orbán Viktor mondott, éspedig azt, hogy itt egy szerkesztőség neve is elhangzott konkrétan, a Népszabadság jelesen. Hogy erről mi a véleménye, magáról a lapról Horváth Bélának, az úgy gondolom, magánügy, és nem a plénumra való. De hogy egy szerkesztőséget, amely úgy gondolom, vétlen ebben az ügyben, csak mert valaki odatette a címlapját, a fotót és az írást, amely lejött a lapban, összefüggésbe hozni – és ez sajnos, ebből a szövegkörnyezetből így tűnt ki számomra – az egész esettel, én ezt egyszerűen felháborítónak tartom. És bár nem kért meg erre a szerkesztőség, de mint újságíró szeretném visszautasítani.
És hasonlóképpen azt is, ha úgy tetszik, úgy is, mint a Demokratikus Charta aláírója, hogy a Demokratikus Chartát magát és aláíróikat személy szerint is valamilyen módon összefüggésbe hozni ezzel az eseménnyel, szintén visszautasítom. Köszönöm szépen. (Taps.)
 

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem