ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Horváth József Képviselőtársunk! Vezérszónoki rendszerben zajlik a vitánk, de amint ez itt az ülésteremben is, másrészt a házbizottsági tárgyalásokon is több frakció részéről kívánságként hangzott el, nagyon indokolt esetben – és ezt az elnök nem mérlegelheti, csak minden képviselő – a kétperces hozzászólás lehetőségét nem zárjuk ki.
Egyébként sincs több hozzászóló. Az általános vitát elnapolom, folytatására várhatólag jövő heti ülésünkön kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! Most a reggel elmaradt jelenlét-ellenőrzést szeretném megejteni. Tehát kérem a határozathozatali jelzést. Kérem képviselőtársaimat, hogy most nyomják meg az "igen" gombot. (Megtörténik.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy 5 államtitkár és 1 képviselőtársunk, akinek a gépe nem jelez, jelenlétével együtt a jelenlévők száma 221.
Balogh Gábor gépét kérném bekapcsolni.
Tisztelt Országgyűlés! Az ülés megnyitása után közel 100 perccel mertem elrendelni különböző mozgósító intézkedések után a jelenlét-ellenőrzést. Kérem, hogy minden képviselőcsoport és minden képviselőtársunk vonja le ebből a megfelelő következtetést. (Közbeszólás: Gazdasági bizottsági ülés volt.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem