FILLÓ PÁL (MSZP)

Teljes szövegű keresés

FILLÓ PÁL (MSZP)
FILLÓ PÁL (MSZP) Hát nem mondhatnám, hogy elhalmoznak sikerélménnyel képviselőtársaim. Ennek ellenére bátorkodom a második javaslatunkat is előterjeszteni, annál is inkább, mert ezt már önöknek egyszer elmondtam. Nem kívánom megismételni azokat az érveket, amelyek ennek a parlamenti bizottságnak a felállítása mellett szólnak. Ezt én elmondtam itt a Ház ülésén. Hivatkoztam a magyar parlamenti múlt gyakorlatára és a nemzetközi gyakorlatra is. Ezt nem szeretném, még egyszer mondom, megismételni.
Viszont abban gondolkodtunk képviselőtársnőmmel, hogy az új Házszabály amennyiben ebben az esztendőben napirendre került volna, akkor a Házszabály módosításaként javasoltuk volna a tisztelt Háznak ezt a nagyon, számunkra nagyon fontos bizottságnak a felállítását. Sajnos, erre nem került sor, ezért próbálkozunk még ebben az évben javaslatunkat a Ház elfogadására ajánlani.
Arra gondolunk, hogy ebben a nehéz átmeneti időszakban, amikor a munka világával kapcsolatos gondok és problémák feltorlódtak az országban, ha valamikor, akkor most nagyon fontos lenne, hogy parlamenti szinten is folytatódhasson az a fajta érdekegyeztetés, amely egészen a kormányzati szintig a munka világával kapcsolatosan megvalósul.
Kérem tisztelt képviselőtársaimat, hogy mérlegeljék javaslatunkat és támogassák. Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem