PETŐ IVÁN, DR. (SZDSZ)

Teljes szövegű keresés

PETŐ IVÁN, DR. (SZDSZ)
PETŐ IVÁN, DR. (SZDSZ) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Én tulajdonképpen már kiszálltam a felszólalásra jelentkezők közül, mert elterelődött a figyelem arról, amihez hozzá akartam szólni. Kutrucz Katalin képviselőtársam megjegyzéséhez szerettem volna hozzászólni. Valóban Rácskay kollegám pontatlanul fogalmazott, nem gyakorló levéltáros, de ez nem jogosít fel senkit arra, hogy az SZDSZ ez ügyben elfoglalt álláspontját is minősítse, tudniillik az álláspontunk változatlan az ellenzéki kerekasztal tárgyalások óta, és ezt a módosító indítványunkból és korábbi felszólalásainkból is ki lehet olvasni. Ugyanaz az álláspontunk, mint korábban volt, érdemes elolvasni a módosító indítványunkat, tételesen is benne van. (Közbeszólás: Hol van?)
Az elnök úr a számot mondta, hogy létezik módosító indítványunk, más értelmű felszólalás nem hangzott el, Rácskay képviselőtársam pedig más ügyben tett megjegyzéseket, de hogyha nem világos az álláspontunk, akkor utólag érdemes elolvasni az írásos álláspontunkat. Köszönöm. (Taps az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem