GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP)

Teljes szövegű keresés

GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP)
GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP) Tisztelt Országgyűlés! Elnök Úr! Kónya Imre szavaira szeretnék csak nagyon röviden reagálni: amit ő Fekete-Doboz-felvételként emleget, az egyszerűen iratselejtezés volt… (Derültség a jobb oldalon.) … és nem az, amire ő gondolt. (Közbeszólások a jobb oldalról.) Szokolay képviselőtársam hangosan nevet: ő különösen járatos ezekben a dolgokban… (Derültség, taps a bal oldalon.) …, biztos azért vannak olyan információi, amik erre a hangos nevetésre késztetik. (Derültség a bal oldalon.)
A másik dolog, amit mondani szeretnék: emlékeztetném Kónya Imrét az általános vitában elmondott szavaimra, nevezetesen arra, sokunknak az a véleménye, hogy ezeket az iratokat – ha szabad önmagamat idéznem, azt hiszem szó szerint mondom – vigyék a csudába! (Taps a bal oldal széléről.)
Eddig ez nekünk csak bajt és költséget okozott, tehát ennyiben nincs túlságosan messze a véleményünk egymástól. Azt azonban elmondtam akkor is, és most is szeretném hangoztatni, hogy itt gyakorlatilag egy államosításról van szó, egy farizeus módon végrehajtott államosításról, és ennek a módját, ezt nem tudjuk elfogadni. Ez azonban két dolog. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem