ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Szabad György elnök úr gépét kérem bekapcsolni!
Indítványozom tehát az Országgyűlésnek, hogy a törvényjavaslatot bocsássa részletes vitára. Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e ezzel. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Kérem képviselőtársaimat, fáradjanak a helyükre, még egy szavazást megkísérlünk. Kérem, a páholyokból is fáradjanak a helyükre a képviselők.
Tehát még egyszer kérdezem – kérem, nyomtam, igen, nyomtam a csengőt is, szaggatottan –, az Országgyűlést, hogy egyetért-e azzal a javaslattal, hogy a törvényjavaslatot bocsássuk részletes vitára. Kérem, szavazzanak. (Szavazás.) Igen. Az Országgyűlés 181 "igen" szavazattal, 3 ellenszavazattal 21 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátotta.
Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokra tekintettel a részletes vitára, illetve a határozathozatalra holnapi ülésnapunkon kerül sor.
Felkérem az alktományügyi és kulturális bizottságot, hogy az eddig el nem bírált módosító javaslatokat tárgyalja meg.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem