SZABÓ LAJOS, DR. jegyző:

Teljes szövegű keresés

SZABÓ LAJOS, DR. jegyző:
SZABÓ LAJOS, DR. jegyző: A Független Kisgazdapárt képviselői csoportja ma a parlamenti ülés után frakcióülést tart a képviselői irodaházban.
Az Országgyűlés költségvetési, adó- és pénzügyi bizottsága június 17-én hétfőn, ma 17 órakor a Parlament főemelet 11. szobájában ülést tart. Napirend: a 2247-es számú beszámoló az 1991. évi költségvetési folyamatok alakulásáról; ehhez kapcsolódóan a 2705-ös számon benyújtott országgyűlési határozati javaslat, valamint a 2661-es számon dr. Békesi László által benyújtott módosító indítvány tárgyalása.
Kérjük a Pénzügyminisztérium és az Állami Számvevőszék illetékesének, valamint a téma iránt érdeklődők szíves részvételét. Költségvetési, adó- és pénzügyi bizottság.
A testvéri közösség ökumenikus istentiszteletre hívja a képviselőket holnap reggel 9 órakor az I. kapunál a földszint 6. számú terembe. Az istentiszteletet dr. Gyulay Endre szeged-csanádi megyéspüspök tartja, aki mindenkit szeretettel vár.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem