ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a javaslatot. Szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés 136 "igen" szavazattal, 119 ellenszavazattal 3 tartózkodás mellett a javaslatot elfogadta.
A jelentés 34. és 35. pontjai egymást kizáró javaslatokat tartalmaznak a törvényjavaslat 3. § (1) bekezdésére. Tarnóczky Attila képviselő úr a korlátozó rendelkezés valamennyi településre vonatkozó kiterjesztését javasolja, Trombitás Zoltán és Balázsi Tibor a korlátozó rendelkezéseket csak a fővárosra kívánják kiterjeszteni.
Felhívom figyelmüket… (Hodosán Róza: Elnök Úr! Erről nem kell szavazni.) Köszönöm. Erről nem kell szavaznunk.
A 37. pont szerint Horváth Béla képviselő úr a törvényjavaslat 3. § (1) bekezdése módosítását javasolja. Az önkormányzati, alkotmányügyi és költségvetési bizottság támogatja, a gazdasági bizottság nem támogatja. (Hodosán Róza: Elmarad az egész 3. §!) Köszönöm az észrevételt, valóban. Következik a 38.pont. (Közbeszólások. Az sem. Hodosán Róza: a 4. pont következik.)
A jelentés 41. pontja következik. Markó István, Remport Katalin és Kis Zoltán képviselők a törvényjavaslat 4. §-ában a műemlékekre vonatkozó rendelkezéseket javasolják újraforgalmazni.
Felhívom figyelmüket, hogy e javaslat elfogadása egyben a 42-59. pontig terjedő pontok elvetését is jelenti.
A költségvetési bizottság támogatja, a többi bizottság nem támogatja. Államtitkár úr?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem