ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Támogatja. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem erről szavazni. (Megtörténik.) Az Országgyűlés a módosító javaslatot 269 "igen" szavazattal, 2 ellenszavazattal és 3 tartózkodással elfogadta.
A jelentés 39., 40., 40/a és 41. pontja alternatív javaslatokat tartalmaz a lakásingatlanok mentességére vonatkozóan.
Pelcsinszki Boleszláv álláspontja szerint bármely településen a komfort nélküli lakás 100 négyzetméterig legyen adómentes.
Dr. Fodor András Attila szerint minden lakásból vagy házból 100 négyzetméter több-generációsok vagy nagycsaládosok esetében arányosan növelt mértékben legyen adómentes.
Dr. Török Gábor javasolja, hogy minden házból vagy lakásból 100 négyzetméter, vagy családtagonként 20 négyzetméter legyen adómentes.
Dr. Békesi László véleménye szerint családtagonként egyenesági hozzátartozókként 25 négyzetméter legyen adómentes. Ez utóbbi javaslata a 11. paragrafus új c) pontja lenne.
Először Pelcsinszki Boleszláv javaslatát teszem fel szavazásra a 39. pont szerint.
A javaslatot egyik bizottság sem támogatja. Miniszter asszony véleménye?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem