SOÓS KÁROLY ATTILA (SZDSZ)

Teljes szövegű keresés

SOÓS KÁROLY ATTILA (SZDSZ)
SOÓS KÁROLY ATTILA (SZDSZ) Elnök Úr! Tisztelt Ház! A Szabad Demokraták Szövetsége tartja magát ahhoz a korábban bejelentett és vállalt kötelezettségéhez, hogy csak olyan módosító javaslatokat támogat a kiadások növelését illetően, amelyeknek a bevételi fedezetét meg tudja teremteni. Meglehetősen sok olyan indítvány hangzik el itt a Házban a legkülönfélébb képviselőcsoportok képviselői részéről, közte tőlünk is, amely sajnos ezt a követelményt nem tudja teljesíteni.
A magam részéről tökéletesen megértem az orvosok gondjait, az én feleségem is olyan orvosi szakmában dolgozik, ahol hálapénz nincs, nagyon súlyos gondok vannak az orvosi ellátásban, a bérekben, az anyagi ellátásban, ezeknek a megoldása komoly feladat, ezt majd a költségvetés jövő évben, hamarosan esedékes átdolgozásánál, módosításánál kell figyelembe venni, de a Szabad Demokraták Szövetsége most ebben a helyzetben, egy így előkészített költségvetésnél nem fog tudni támogatni ilyen módosító javaslatokat, a frakció egésze sajnos nem fogja tudni támogatni az ilyen módosító javaslatokat bármilyen fájdalmas is ez, akkor sem, ha a mi tagjaink közül hangzik el ilyen javaslat. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem