ÁDER JÁNOS, DR. (FIDESZ)

Teljes szövegű keresés

ÁDER JÁNOS, DR. (FIDESZ)
ÁDER JÁNOS, DR. (FIDESZ) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! A lehetséges alternatívák közül az elnök úr csak az egyiket említette: folytatjuk mindaddig, amíg a 13 – eddig szót kért – képviselő felszólalása el nem hangzik, és lezárnánk az általános vitát. Utána holnap az eredeti menetrend szerint folytatnánk tovább.
Van egy másik alternatíva is: most vagy folytatjuk még egy rövid ideig – nem mind a 13 képviselő felszólalásáig –, vagy befejezzük az eredeti menetrend szerint 8 órakor, és holnap az interpellációk utáni időben fejeznénk be az általános vitát. Ez értelemszerűen azt is jelenti, hogy meg kell hosszabbítani a módosító indítványok benyújtásának a határidejét. Addig a bizottságok úgysem kezdenek el dolgozni, semmi értelme nem lenne annak, hogy a 17-i időpontnak érvényt szerezzünk.
Ezt a két alternatívát el lehet dönteni. Talán szerencsésebb lenne – a Ház frissességére is építve – ha holnap 4 óra után folytatnánk az általános vitát. Vélhetően a felszólalók száma nagyon nem szaporodna, s így egy 2-3 órás, de valóban érdemi vitával befejezhetnénk a költségvetési törvény általános vitáját. Tisztelettel ezt javasolnám. Köszönöm szépen. (Taps.)
Határozathozatal

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem