ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm szépen a javaslatot. Úgy látom, hogy nagy rokonszenvvel fogadták képviselőtársaim, én magam is gondoltam erre természetesen (Mozgás.) , hogy egy idő után felvetem a javaslatot. Ezt egy kicsit elhalasztotta dr. Orbán Viktor felszólalása, egyszerre két korlátozó javaslattal nem akartam előállni, de megkönnyítette a helyzetet dr. Hack Péter. Magam is felvetem a kérdést, hogy nem lenne-e ideje lezárni az általános vitát, és rátérni a részletes vitára. (Mozgás.)
Felteszem a kérdést szavazásra. Kérem szépen, a kérdés tehát úgy hangzik: berekesszük-e a napirenddel kapcsolatban az általános vitát? Kérem, a képviselők szavazzanak. (Megtörténik: 264 "igen", 8 "nem", 7 tartózkodás.)
Világos, eldőlt a kérdés, tehát az általános vitát lezárom.
Indítványozom a tisztelt Országgyűlésnek, hogy a törvényjavaslatot bocsássa részletes vitára. Megkérdezem, hogy egyetért-e ezzel az Országgyűlés. Mindjárt lehet szavazni. Egy kis türelmet kérek. Tessék, lehet szavazni. (Szavazás: 195 "igen", 61 "nem", 13 tartózkodás.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés 195 "igen" szavazattal, 61 "nem" szavazattal és 13 tartózkodással úgy döntött, hogy a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátja.
A törvényjavaslat részletes vitája:

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem