ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem továbbá, hogy Varga Zoltán képviselőtársunk (Magyar Demokrata Fórum) az ülés megkezdése előtt kérdést nyújtott be a miniszterelnökhöz, a volt állami vezetők gépkocsihasználata és egyéb kedvezményei tárgyában.
Bejelentem továbbá, hogy Takács Péter képviselőtársunk, Medgyessy Péter miniszterelnökhelyetteshez nyújtott be kérdést a Nagykálló körzetében épülő tranzit repülőtér ügyében.
Bejelentem továbbá, hogy Kelemen József képviselőtársunk az önvédelmi fegyverek birtoklása tárgyában kíván kérdést intézni Gál Zoltán belügyi államtitkár úrhoz.
Végül, bejelentem, hogy Rott Nándor képviselőtársunk az állami számvevőszék elnökéhez, illetve a Magyar Köztársaság legfőbb ügyészéhez kíván kérdést intézni a sajtó és a tömegkommunikáció által ismertté tett azon eljárásmóddal kapcsolatban, - elnézésüket kérem, rögtönözve kell ismertetnem a benyújtott kérdést, tekintettel arra, hogy ugyancsak az elnöki székben ülve kaptam meg az előterjesztést -, hogy az állami vállalati és szövetkezeti vagyon kárára folyó tevékenység vizsgálata, továbbá az átalakulási törvény felfüggesztése tárgyában az említettek milyen lépésre készülnek, milyen lépést tartanak szükségesnek.
Tisztelt Képviselőtársaim! Úgy gondolom, hogy ezekben az ülésekben vagy ezekben a kérdésekben a mai tárgyalási rendünk záró szakaszában adunk lehetőséget Varga Zoltán, Takács Péter, Kelemen József és Rott Nándor képviselőtársainknak, és egyben kérni szeretném képviselőtársainkat, hogy hasonló esetekben, amelyeknek számát szaporítani nem tartjuk kívánatosnak, de a lehetőségtől természetesen képviselőtársainkat a lehetőségtől nem kívánjuk elzárni, - tegyék lehetővé az elnök számára, hogy előterjesztéseikkel legalább egy lélegzetvételnyi idővel az ülés megkezdése előtt ismerkedhessek meg.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem