PÁLOS MIKLÓS, DR. (KDNP)

Teljes szövegű keresés

PÁLOS MIKLÓS, DR. (KDNP)
PÁLOS MIKLÓS, DR. (KDNP) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Miután Molnár Péter személyemre szólóan tett egy észrevételt, szeretném bejelenteni, hogy én nem mint államtitkár veszek részt a sajtóprivatizációs vizsgálóbizottságban, hanem mint az alkotmányügyi, törvény-előkészítő és igazságügyi bizottság delegáltja. (Mozgás. Közbeszólás: Ez a baj!)
Pillanatnyilag még nincs olyan országgyűlési határozat, hogy az államtitkárok tevékenysége összeférhetetlen a bizottsági működéssel.
Azonban szabadjon felhívnom a tisztelt Ház figyelmét arra, hogy ez egy sokkal frekventáltabb kérdés, mintsem azt tíz személy, érzésem szerint – a választóbizottság –, el tudná dönteni. A személyes megtámadtatások sorozata hangzott el ezen a vizsgálóbizottsági ülésen, és az az érzésem, hogy ezekkel a módszerekkel, amivel elkezdte a vizsgálóbizottság a működését, ebben az ügyben tiszta képet, reális, tárgyilagos képet a tisztelt Ház elé sohasem fog tudni terjeszteni. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem