ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Összefoglalóan előadom, hogy ülésünk tárgysorozatául a következőket javaslom:
1. A bírósági népi ülnökök megbízatásának meghoszszabbításáról szóló törvényjavaslat megtárgyalását. Lásd a 121-es számon megküldött előterjesztést.
2. A lakáscélú állami kölcsönök utáni adófizetésről szóló 1989. évi XLIX. törvény hatályának rendezéséről szóló törvényjavaslat megtárgyalását – 128-as szám.
3. A földről szóló 1987. évi I. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat megtárgyalását – 129-es szám.
4. A bányászatról szóló 1960. évi III. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat megtárgyalását –127-es szám.
5. Az állam- és közbiztonságról szóló 1974. évi 17. törvényerejű rendelet módosításáról szóló törvényjavaslat megtárgyalását – 126-os szám.
6. A Legfelsőbb Bíróság elnökének és a legfőbb ügyésznek a megválasztását – 137-es és 138-as szám.
7. A nem pártként bejegyzett társadalmi szervezetek költségvetési támogatásának elosztásával kapcsolatos feladatokról, ezek egy részének megvalósítására ideiglenes bizottság létrehozásáról szóló határozati javaslat megtárgyalását –140-es szám.
8. A Magyar Köztársaság és a Varsói Szerződés viszonyáról szóló országgyűlési határozati javaslat megtárgyalását – 20-as és 141-es szám.
9. Interpellációk elmondását.
Határozathozatal

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem