BOTOS KATALIN pénzügyminisztériumi államtitkár:

Teljes szövegű keresés

BOTOS KATALIN pénzügyminisztériumi államtitkár:
BOTOS KATALIN pénzügyminisztériumi államtitkár: Elnök Úr! Tisztelt Ház! Örömömnek adok kifejezést, hogy egy egyéni képviselői indítványt azért a Kormány tud helyes irányba terelni. Ez óhatatlanul arra mutat, hogy ebben a kizökkent időben, ahol az egyéni indítványokat a tettvágy sarkallja és az a jogos aggodalom, amely az elmúlt időszakban tapasztalható jelenségekből fakadt annak érdekében, hogy az ezekből eredő rossz hatásokat mérsékeljék, csökkentsék. Teljesen elkerülni természetesen nem lehet, hiszen minden hozott döntésnél van egy olyan áldozat, hogy ezzel is eredményezünk bizonyos problémákat. Emlékeztetni szeretném Önöket – ha már történelemről van szó – az eredeti törvényjavaslat kapcsán elhangzott azon megjegyzésemre, miszerint választanunk kell mindig két rossz között. Akkor, amikor ezt a törvényt meghoztuk, meggyőződésem, hogy a két rossz közül a kisebbet választottuk. Ezt a kisebb rosszat ez az előterjesztés még kisebb rosszra fogja csökkenteni, mérsékelni.
Erre hivatkozva már nem tarthatják vissza a tulajdoni lapokat a lakásra váró állampolgároktól az illetékes hivatalok. Nagyon remélem, hogy hozzájárul ez a javaslat a pénzügyi szektor zavartalan működéséhez.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps a jobb oldalról.)
Határozathozatal

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem