ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Nem kívánják. Köszönöm szépen. Javasolom az önálló indítvány napirendre tűzését. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e az önálló indítvány napirendre tűzésével. A kérdésben most szavaznunk kell, utána kell állást foglalnunk a sürgősség kérdésében. Most tehát a napirendre tűzésről szavazunk. Most kell szavazni. (A szavazás megtörténik.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 208 szavazattal, 42 ellenében, 26 tartózkodás mellett Dornbach Alajos és Hack Péter javaslatát napirendre tűzte.
Felkérem az ügyrendi bizottságot, szíveskedjék az indítványt megtárgyalni és állásfoglalását az Országgyűlés elé terjeszteni.
Tisztelt Országgyűlés!
Nevezett képviselőtársaink azonban az indítvány sürgős tárgyalásba vételét is javasolták. Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e az önálló indítvány sürgős tárgyalásbavételével. Szavaznunk kell. Most kérem az állásfoglalásukat! (A szavazás megtörténik.) Köszönöm.
Tisztelt Országgyűlés!
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a napirendjére tűzött javaslat sürgős tárgyalásba vételét 183 szavazattal, 84 ellenében, 16 tartózkodás mellett elutasította.
Az önálló indítvány megtárgyalását a szükségesnek mondott bizottsági előkészítés után fogjuk tárgysorozatunkba venni.
Tisztelt Országgyűlés!
Csóti György képviselőtársunk, Magyar Demokrata Fórum, önálló indítványt nyújtott be a Szovjetunió 1956. évi magyarországi beavatkozásáról kialakítandó állásfoglalásra.
Megkérdezem Csóti György képviselőt, kívánja-e önálló indítványát szóban is indokolni.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem