OLÁH SÁNDOR (FKgP)

Teljes szövegű keresés

OLÁH SÁNDOR (FKgP)
OLÁH SÁNDOR (FKgP) Elnök Úr! Köszönöm a szólás jogát. Semmi nem áll olyan messze tőlem, semmint, hogy bármelyik képviselőtársamat megsérteni vagy megbántani akartam volna. Én azt akartam mondani - és ha rosszul fogalmaztam, elnézést kérek, hogy három képviselőtársunktól, Fodor képviselő úrtól, Gál képviselő úrtól és Király képviselő úrtól futott be olyan módosító javaslat, amely a közvetlen elnökválasztás intézménye mellett szólt, ebben a kérdésben óhatatlanul közös platformra kerültek. Ha másképpen volt érthető, akkor elnézést kérek.
Ami pedig Király Zoltán urat illeti, öt éve nagy aggodalommal és őszinte együttérzéssel lestem, figyeltem politikai tevékenységét. Ezek a mostani fordulatok engem szomorúvá tettek. Eszembe jut az, hogy a politikus számára a népszerűség olyan mint egy fiatal, nagyon szép, nagyon csinos szerető. De ez a szerető nagyon csalfa, nagyon hűtlen. Sose tudni, hány szereptévesztés kell a politikusnál ahhoz, hogy elhagyja őt. Ha ezt nekem nem hiszi el, ott, közel hozzá ül egypár nála sokkal nagyobb formátumú ember, aki erről a csalfa szeretőről tudna neki tapasztalatokat átadni. (Taps.) Én szeretem Király Zoltánt (derültség) ,és ezért féltem. Köszönöm türelmüket. (Szórványos taps. )

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem