BORZ MIKLÓS (FKgP)

Teljes szövegű keresés

BORZ MIKLÓS (FKgP)
BORZ MIKLÓS (FKgP) Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársak! Úgy érzem, kötelességem szólni a családi pótlékkal kapcsolatban, tekintettel arra, hogy 11 unokám van. (Taps.) Az előbbi általános vitában elhangzott Pál László MSZP-képviselő úr részéről egy szívemet melengető javaslat. Ez a javaslat úgy szólt, hogy a Kormány az MSZMP vagyonából a költségvetés hiányait próbálja fedezni. Ha jól értelmeztem Pál László úr ötletét, olyan mérvű ez az MSZMP-vagyon, hogy majdnem a költségvetés teljes deficitjét képes lenne fedezni.
Azt javaslom, hogy a pénzügyminiszter úr és Pál László úr segítségével vizsgálják felül azokat az MSZP-létesítményeket, amelyek arra fordíthatók, hogy bizonyos deficitet csökkentsenek, és az ezekből a létesítményekből bejövő bevételeket szíveskedjenek a gyermekeket nevelő szülők rendelkezésére bocsátani családi pótlék formájában.Köszönöm szépen. Ennyit akartma mondani. (Gyér taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem