PETŐ IVÁN, DR. (SZDSZ)

Teljes szövegű keresés

PETŐ IVÁN, DR. (SZDSZ)
PETŐ IVÁN, DR. (SZDSZ) Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Úgy tűnt, Tardos Márton hozzászólása sikert aratott a Ház mindkét oldalán; úgy tűnt, hogy az előttem szóló képviselő úr nem hallotta Tardos Márton beszédét, és nemcsak étkezés miatt késett el, hanem talán más miatt sem volt jelen, amikor a szavak elhangzottak. (Taps baloldalt.)
Nem szeretnék mindenre visszatérni, amiről Horváth Béla beszélt, nincs is rá időm, nem is tartom szükségesnek, hiszen nem arról beszélt, ami most napirenden van, nem erről a törvénytervezetről. A két veretes idézet között elmondottaknak azt hiszem, nem sok közük van a konkrétumokhoz, nem sok közük van ahhoz, amiről most szó esik. Nem tudom, a Cégbíróság esetleges felelősségre vonásának napirendre tűzése hogyan kerül a mostani előprivatizációs törvénytervezet általános vitájához.
Én azt gondolom, hogy jó lenne valóban Tardos Márton javaslatát, észrevételeit megfontolni, és jó lenne - a helyhatósági választási törvény közeledtére való tekintettel - megfontolni mindannyiunknak, hogy ne választási kampánybeszédeket mondjunk itt, hanem valóban a tárgyhoz szóljunk. (Mozgás a jobboldalon.)
Nem hiszem, hogy Horváth Béla képviselőtársam érdemben ahhoz szólt, amiről itt szó van; nem hiszem, hogy mondanivalójának döntő többsége ehhez a törvénytervezethez kapcsolódott. Mondanivalójának döntő többsége olyasmiről szólt, ami nem tartozik a tárgyhoz, és ráadásul nem is felel meg a valóságnak. Köszönöm. (Taps baloldalt.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem