Roulade

Teljes szövegű keresés

Roulade (franc., ejtsd: rulád), töltött hús, amely akkép készül, hogy a csontjaitól megfosztott baromfit, v. szálkáitól megfosztott halat összegöngyölik, megfűszerezik és savanyu lében gyengén megfőzik. - R. a zenében, 1. Futam.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem