Gulyáshus,

Teljes szövegű keresés

Gulyáshus, régi magyar étel, mely következőképen készül: A marhahus egy v. többféle részét apró kockákra vágják, bográcsba rakják, bő vizben feleresztik, hagymával és paprikával füszerezik, 2-3 óráig nyilt tüzön lassan forralják, apró kockákra vágott burgonya v. csipetke szegélyezésével tálalják.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem