Asztali bor

Teljes szövegű keresés

Asztali bor alatt az étkezés közben a szomjúság ellen fogyasztandó könnyebb borokat értik, megkülönböztetésül egyrészről az erősebb, nemesebb pecsenye és aszubortól, másrészről a silányabb korcsmai és cselédbortól.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem