FAGYLALT, (fagy-lal-t) fn. tt, fagylalt-at v. ~ot. A czukrászoknál különféle befőzött gyümölcsök nedve, mely fagyasztás vagy jég által hűtő csemegévé alakíttatik. Egyszerüebben: fagy. Eper-, málna-, meggy-, cseresnye-, baraczk- stb. fagylalt.
Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?
Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?
Kutasson több tízmillió korabeli újság oldalán, keressen napi- és hetilapokban, sportújságokban és női magazinokban!