ragu

Teljes szövegű keresés

ragu főnév -t, -ja (régies írva: ragout is) (csak egyes számban) (konyhaművészet)
Apróra vagdalt húsból v. belső részekből készült fűszeres, bő, sűrűbb lében tálalt étel; becsinált. Tejfeles ragu. Ragut csinál a betegnek.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem