csokoládémáz

Teljes szövegű keresés

csokoládémáz főnév (cukrászat, konyhaművészet)
Felolvasztott főzőcsokoládé, mellyel sütemények tetejét, külsejét szokták vékonyan bekenni. A tortát csokoládémázzal vonja be. || a. Ennek megkeményedett fedőrétege <a süteményen>. Megrepedt a csokoládémáz.
csokoládémázas.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem