November 7. péntek

Teljes szövegű keresés

November 7. péntek
10h
Nemes István, a görkorcsolyázó sport népszerűsítésére hívta fel az Országos Vezető figyelmét.
10h 30
Dusóczky Andor orvos a Sportorvosi Intézet ügyében jelentkezett az Országos Vezetőnél.
10h 45
Horváth Zdenkó alezredes személyes ügyben jelentkezett.
11h
Az Országos Vezető az OSK termében értekezleten vett részt. Az értekezleten a III. kerületi Sportegyesület pályája ügyében Schmidt Öm.-ga előadta a fővárosnak a terveit. Az Országos Vezető a főváros jelenlevő képviselőit arra kérte, hogy a főváros legyen tekintettel arra, hogy Óbudán kevés a sportpálya és pályáknak a megszüntetése csak az esetben kívánatos, ha egyúttal új pályának a létesítése már biztosítva van.
11h 30
Wünscher Frigyesnek látogatását adta vissza az Országos Vezető. A Hangya vezérigazgatója meghívta az Országos Vezetőséget november 20-ára, hogy a Hangya üzemeit látogassa meg. Egyúttal a Hangya mintafalujában egy 28 személyes iskola épületet az ifjúsági mozgalmak rendelkezésére bocsátotta. [sic!]
12h
A társadalmi sport és testnevelés vezetőjével megbeszélést folytatott az Országos Vezető. Ezen a megbeszélésen Arató testnevelési tanácsos Usetty Béla újrafelvételi ügyét ismertette az M.L.Sz. átszervezésével kapcsolatban. Az Országos Vezető elfogadta a felvételi kérelemnek az elutasítását.
13h 30
Zsembery István a Turista Szövetség kérelmét terjesztette elő.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem