ELNÖK

Teljes szövegű keresés

ELNÖK
ELNÖK: Nem tudom, baloldali ellenzéki képviselőtársaim miért gondolják azt, hogy kisebb önuralom kell önöket végighallgatni, mint a kormány képviselőit. (Lukács Zoltán: Nem gondoljuk.) Mégis ez a kormánytöbbségnek sikerült. Tehát arra kérném önöket a jövőben, most nem szóltam szándékosan közbe, mert nem akartam megakasztani Tállai András mondandóját, próbálták önök megakasztani (Nagy zaj és közbeszólások az MSZP soraiban.), próbálták önök megakasztani ezt kitartó munkával. Láttam, érzékeltem a kitüntető figyelmet, amit ez irányban tanúsítottak államtitkár úr iránt. Szeretném önöket kérni, hogy a jövőben próbáljanak meg ember módjára viselkedni. Köszönöm. (Felzúdulás, folyamatos moraj az ellenzéki padsorokban. - Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)
A mai napirend előtti felszólalások sorában utolsóként Rogán Antal frakcióvezető úr…
Akinek nem sikerül, az nyugodtan elhagyhatja a termet. Akinek sikerül, Vadai Ágnes képviselő asszony, nyugodtan elhagyhatja a termet, míg ki nem utasítom, addig. (Közbeszólások az MSZP és a Jobbik soraiból.) Rogán Antal képviselő úré a szó.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem